Per segon any consecutiu, l’Associació Kacu Mensi va inaugurar la temporada de teatre infantil i familiar de Barcelona amb la festa “Kacu Mensi l’espectacle”. Prop de 2.600 persones es van reunir el dissabte 18 d’octubre de 2014 al Parc d’Atraccions del Tibidabo per celebrar una jornada gratuïta plena de teatre, música, tallers, xocolata i activitats per gaudir en família. Segur que no us ho veu perdre!

La festa va començar a mig matí amb una xocolatada gratuïta per a nens i grans. Es van repartir més de 600 racions de xocolata amb xurros per endolcir el matí i carregar les energies de tots els participants. Tots ells van poder descobrir, gràcies a la divertida dinamització del Pep Callau, les programacions familiars que els teatres de Barcelona tenen previstes per aquesta temporada 2014-2015. A més, van poder gaudir de l’actuació del Grup Dixieland i conèixer el personatges i les històries que trobaran al llarg de l’any al teatre, fer-se fotos amb ells i compartir un matí d’experiències.

I com que a Kacu Mensi ens agrada molt la creativitat, vam convidar a totes les famílies a participar en diversos tallers de xapes, de construcció de barrets, etc. i vam proposar a tots els nens que pintessin i dibuixessin en el mural gegant de la festa “Kacu Mensi l’espectacle”. Tot un èxit d’imaginació i d’originalitat. La companyia El Pot Petit va ser la encarregada de tancar la festa, animant a tothom a començar la temporada de teatre familiar a tot ritme!

Aquí teniu algunes imatges per recordar la jornada. També podeu seguir penjant les vostres fotos al nostre perfil d’Instagram amb l’etiqueta #Kacumensija i compartir amb nosaltres la vostra experiència a la festa Kacu Mensi l’Espectacle!