Associats


Kacu Mensi es converteix en un punt de trobada per a tots els professionals que treballen dins el sector dels espectacles infantils i familiars. Actualment compta amb 25 socis i la intenció de l’Associació és seguir creixent i obrint-se a tots aquells que dediquen el seu treball al teatre per nens i nenes. Us presentem els nostres associats.

alma

La companyia Alma i la mar de contes ofereix gran part dels espectacles de la desapareguda Companyia Faula i afegeix la possibilitat de realitzar actuacions d’un sol actor. És el resultat d’una trajectòria que no oblida la fascinació pel món de la imaginació.

arboixok

La Companyia de Dansa Anna Arboix es dedica a la Dansa per a públic escolar i familiar. Compta amb tres espectacles en gira desde l’any 2011. El seu objectiu és apropar la dansa clàssica als nens d’una manera lúdica i alhora didàctica.

La companyia Bergamotto neix l’any 2010 i cadascún dels seus projectes artístics és fruit de la col·laboració entre diferents artistes interessats en desenvolupar el llenguatge i la poètica del clown contemporani per a tots els públics.

La Cia. Bufanúvols va néixer ara fa 30 any. Al llarg d’aquest anys hem creat molts espectacles familiars amb “contes d’arreu del món”¨ instruments i moltes cançons. Oferim també espectacles d’animació amb música en directe. A través dels nostres espectacles volem transmetre el valor de l’amistat de la bellesa de tot el que ens envolta i del treball per la pau interior i la pau entre els pobles.

patawa

L’Antonio Angel i l’Esther són la Cia Patawa, una jove companyia que idea, produeix i executa espectacles familiars per apropar petits i grans al món de la màgia i de la il·lusió que mai hauríem d’abandonar. Per a ells, la diversió i la participació són eines per obrir el cor i ser feliç.

pot

Al Pot Petit hi ha un munt d’espectacles de contes i d’animació per al públic familiar. Espectacles teatrals que combinen diferents recursos escènics, espectacles pedagògics per créixer i espectacles d’animació que afavoreixen la convivència, amb l’objectiu d’aprendre i de divertir a petits i grans.

repla

El Replà Produccions és una empresa dedicada a la creació i producció de teatre per a tots els públics. La seva voluntat és produir un teatre de text de qualitat, treballant sempre amb textos originals i apostant perquè les seves produccions tinguin el mateix format que les del teatre d’adult.

festo

Fes t’ho com vulguis és una companyia que crea i produeix els seus espectacles que combinen teatre, música i arts plàstiques. Destinats a un públic familiar i als infants de bressol, els seus muntatges presten especial atenció als contes, als pallassos i al circ.

gaac

GAAC organitza fires, actes, programacions estables de teatre, festivals de teatre i màgia, animacions, etc., desenvolupant tot l’esdeveniment o una part del mateix, segons la voluntat del client. També ofereix espectacles teatrals i una amplia varietat de jocs i tallers per a petits i grans.

jomeloguis

Jomeloguisjomelo.com és una companyia de teatre còmic formada l’any 1999 a partir del muntatge de l’obra “Cirk” on titelles, ballarines, malabaristes i pallassos apropen als nens aquest fantàstic univers. Animacions i espectacles amb contes d’ahir, avui i demà són les seves altres propostes.

sgratta

Clara Gavaldà i Joan Cirera tenen més de quinze anys d’experiència explicant contes arreu i creant espectacles per al públic familiar. L’any 2012 van crear La Companyia Sgratta on expliquen contes carregats d’humor, tendresa, jocs de paraules i finals sorprenents.

laroda

Des de l’any 2002, la Companyia de Teatre La Roda crea espectacles de qualitat (tant estètica com teatral) per a un públic familiar amb l’objectiu de divertir i d’educar els nens i nenes utilitzant valors actuals (socials i intel·lectuals) sense caure en els tòpics.

mag

Més que màgia és la companyia amb la que el polifacètic Mag Stigman presenta els seus shows. Un grup de professionals que creen espectacles que inclouen disciplines com la dansa, els malabars, la música i, per suposat, l’il·lusionisme. En definitiva, molt més que màgia!

montse

A Montse Ferrer Management Cultural hi trobareu diferents grups de professionals del món de les arts escèniques, la música, el circ, la màgia, les activitats lúdiques, etc. presentant-vos tot un ampli ventall d’espectacles per al públic adult i familiar.

pengimok

Pengim-Penjam és una companyia de titelles que porta més de 30 anys fent espectacles infantils i per adults, a més d’exposicions i tallers de titelles per escoles, festes, festes majors, programacions estables, fires, festivals de teatre i de titelles, etc. Amb els nostres espectacles volem transmetre amor, humor i valors essencials per viure en harmonia.

PescaPlastik és un artista clown especialitzat en espectacles  per la defensa de l’ecologia, del medi ambient i sobre tot del mar.

carlota

Què fas Carlota? és una companyia que pretén provocar el diàleg creatiu a través de diferents materials i situacions. Generant espais on, tant els participants com nosaltres, la Queralt Illa i l’Àngel Sabaté, posem en joc la nostra capacitat de crear, sovint, per pur goig de fer-ho.

rosafite_logo

Mestre de professió i actriu de vocació, Rosa Fité va entrar a formar part de companyies de teatre infantil, juvenil i familiar el 1998. Els seus espectacles estan basats en el conte i sempre són explicats de forma teatralitzada, fent servir escenografies i titelles que acaben de completar el seu peculiar estil.

Formada entre Barcelona, Londres i Nova York, Laura Olivella crea la companyia Som-hi dansa l’any 2008. El Jazz, el ballet i el contemporani són les disciplines que la companyia utilitza per apropar la dansa als més petits.

Teia Moner es caracteritza per la seva innovació en les arts teatrals i el seu rigor professional. Talent, formació i esforç caracteritzen la seva obra. Investiga en la fusió de les diferents disciplines teatrals: màgia, titelles, dansa i interpretació. Des de fa uns anys dirigeix la cia ADDAURA TEATRE VISUAL.

Transeduca programa espectacles per centres educatius de primària i secundària de tota Espanya. Muntatges centrats en les àrees de literatura, anglès, educació en valors, etc. que mostren com el teatre és una bona eina per abordar els continguts pedagògics des de la via emocional.

tutatis

Tutatis distribueix i produeix espectacles, principalment teatre, espectacles de carrer, teatre escolar, jocs tradicionals procedents de tot el món, música i esdeveniments. Ofereix els seus serveis amb un caràcter únic i personal, tant a institucions públiques com a particulars.

veus

Veus-Veus es una companyia de teatre creada l’any 1995 per actors, ballarins i cantants professionals. La seva trajectòria està plenament dedicara al teatre infantil i juvenil. La Rateta Presumida, Robinson Crusoe i L’Illa del Tresor són alguns dels darrers muntatges que ha presentat la companyia.