FITKAM, Fira Infantil de Teatre, s’organitza des de l’Associació de Professionals del Teatre Infantil i Familiar KACU MENSI

Ja hem arribat a la 5a edició del FITKAM que serà els dies 20 i 21 de maig a Montmeló, i per celebrar-ho volem obrir i compartir el nostre aparador amb la resta del sector, per això s’ha decidit presentar aquesta convocatòria a totes les companyies professionals del món de l’espectacle familiar, dins l’àmbit de Catalunya.

Durant el cap de setmana es podran veure espectacles de tot tipus de gèneres, on tan el públic assistent com els programadors convidats podran gaudir d’una àmplia programació amb diferents estils i generes, però sempre amb bon nivell professional i de qualitat.

Treballarem a fi que l’assistència de programadors sigui la més àmplia possible, amb una oferta que tingui en compte la qualitat, la varietat, i evidentment, la total possibilitat de poder ser programada en qualsevol tipus de teatre.
Requisits artístics

El període de presentació de sol·licituds per participar a la Fira FITKAM’17 comprèn del 23 de febrer al 3 d’abril del 2017 (ambdós inclosos).

La convocatòria està oberta a companyies professionals que presentin espectacles de qualsevol gènere (teatre, dansa, titelles, musical, clown, etc.) adreçats a un públic familiar, infantil o juvenil, tant si han estat creats per ser representats en espais tancats com a l’exterior. Els muntatges programats poden ser de petit, mitjà o gran format i poden combinar diversos gèneres.

La Direcció Artística serà l’encarregada del procés de selecció de les propostes.

 

 

Condicions de participació a FITKAM’17

Per participar a Fitkam’17 les companyies han d’acceptar les següents condicions i enviar tota la documentació dins del termini de participació.

1.- Condicions econòmiques
L’Organització pactarà un import econòmic per les companyies i grups en concepte de desplaçament i despeses generals però no correspondrà al import del seu caixet habitual.
Les quotes seran en funció del nombre de components:
* Companyies fins a 2 components: 80€ + impostos
* Companyies amb 3 o més components: 145€ + impostos
Per cada companyia es compta 1 sol tècnic/a

2.- Allotjament i dietes de les companyies
Fitkam comptabilitzarà com a integrants d’una companyia, a efectes de manutenció, el nombre d’intèrprets a escena més una persona en qualitat de tècnic.
L’organització facilitarà un VAL de descompte per component a bescanviar als espais de Restauració que es determinin, vàlids únicament durant el mateix dia de l’actuació.
L’organització no es farà càrrec de l’allotjament de les companyies.

3.- Condicions tècniques
L’organització de la fira proporcionarà la infraestructura tècnica necessària per a la realització de cada espectacle, sempre que la companyia hagi enviat la fitxa tècnica en el termini previst i aquesta hagi estat revisada i confirmada pel Cap Tècnic del Festival.

4.- Contracte i facturació
Aquestes “Condicions de Participació” de les companyies estan subjectes i supeditades al contracte que s’haurà de signar entre la companyia i l’Associació Kacu Mensi (responsable de l’organització).

5.- Confirmació
Les companyies o grups seleccionats rebran la confirmació oficial de la seva participació abans del 23 d’abril de 2017 per correu electrònic.

6.- Projecció d’imatges
La informació sobre l’espectacle, que serà elaborada per la Fira a partir del material lliurat pels artistes, es difondrà a través de la web de Kacu Mensi, xarxes socials i els mitjans de comunicació pertinents.

 

7.- Material a aportar
Enviar la informació i documentació a: artistic@fitkam.cat, adjuntant:
·Persona de contacte: Nom i cognom, telèfon i mail
·Dossier artístic: descripció de l’espectacle, currículum i fitxa artística.
·Fitxa tècnica: característiques i necessitats tècniques, de personal i detall de mides del vehicle de transport de l’escenografia.
·Dues fotografies, com a mínim, de la companyia o grup (en format .tif o .jpg. Mínim 10×15 cm i 300 dpi de resolució).
·Link al vídeo de promoció (vimeo, youtube…).
·Link al vídeo sencer (vimeo, youtube…).
El material presentat no es retornarà

8.- Contacte per més informació i possibles dubtes
Per correu electrònic a: artistic@fitkam.cat

Esperem les vostres propoestes!