Kacu Mensi ja treballa en l’organització del FITKAM, Festival Infantil de Teatre Kacu Mensi a Montmeló que es celebrarà del 23 al 25 de maig. En aquesta ocasió, el festival incorpora diverses novetats. La primera d’elles és la celebració d’una jornada professional, divendres 23 de maig, que comptarà amb la presència de Tomás Motos, pedagog especialitzat en creativitat, teatre i expressió corporal, que treballa a la Universitat de València.

Una altra novetat és que el FITKAM incorpora un nou espai d’exhibició: la Sala Nadons, ubicada a la Sala 2 de la Polivalent, on es presentaran espectacles per a nens de 0 a 3 anys. Es mantenen la resta d’espais que ja es van utilitzar en l’edició anterior com La Torreta, una antiga torre d’estiueig que compta amb una Sala Polivalent, uns jardins i també un auditori a l’aire lliure. A més del teatre l’Agrupa i la Sala La Concòrdia, ubicada dins l’Ajuntament.

Durant el cap de setmana, es podran veure en aquests espais una vintena d’espectacles infantils i familiars que es mouen en disciplines tant variades com el teatre, la màgia, el musical, la dansa, les titelles o els contacontes, entre d’altres. Tots els muntatges pertanyen a companyies associades a Kacu Mensi i ben aviat us donarem a conèixer la programació.

Els carrers de Montmeló acolliran el divendres 24 de maig un Cercavila inaugural, una altra de les novetats del FITKAM en aquesta edició, que sortirà des de la Plaça de la Vila fins arribar als Jardins de la Torreta. El cercavila comptarà amb la participació dels nens i nenes de les escoles de Montmeló i de diversos grups d’animació. També s’organitzarà un taller de disfresses.

D’altra banda, es celebraran dos àpats: un sopar dirigit a companyies programadors el divendres 23 de maig (21 hores), i un dinar popular el diumenge 25 de maig (15 hores). El preu del dinar popular serà de 2 € i es podran comprar els tiquets durant els dies del FITKAM al Punt d’Informació que estarà ubicat als Jardins de la Torreta.

Els assistents al FITKAM hauran d’adquirir prèviament les entrades als diversos espectacles. L’entrada segueix sent gratuïta amb l’aportació de 1€ per entrada a favor de la Fundació de l’Hospital Sant Joan de Déu (Barcelona). Durant els dies del festival es podran adquirir a l’Ajuntament de Montmeló.

Us convidem a gaudir de nou amb el FITKAM 2014!