La festa es celebrarà el proper 25 d’octubre al Teatre Poliorama i oferirà activitats gratuïtes per a les famílies

L’Associació de Professionals del Teatre Infantil i Familiar Kacu Mensi organitza la tercera edició de la festa “Kacu Mensi l’espectacle” per tal de celebrar l’inici de la temporada de teatre infantil i familiar de Barcelona 2015-16. La festa serà el proper diumenge 25 d’octubre i tindrà lloc al Teatre Poliorama de Barcelona.

La jornada començarà a les 10.30 hores i oferirà diversos tallers i d’altres activitats gratuïtes per a les famílies. A les 12 hores es donarà inici a l’acte central de la festa on els assistents podran fer un tast d’alguns dels espectacles programats durant aquesta temporada als teatres de Barcelona i conèixer els seus protagonistes.

El clown Albert Vinyes serà l’encarregat de presentar l’acte que s’allargarà fins les 13.30 hores. Vinyes ha format part de companyies com Gog i Magog, Clownfish i Kamchatka, entre d’altres, i ha col·laborat en diversos programes de TV3. Actualment presenta espectacles de clown en solitari, amb la seva pròpia companyia.

L’entrada a la festa “Kacu Mensi l’espectacle” és gratuïta. Les famílies que vulguin assistir hauran de reservar les entrades de manera anticipada a través d’aquest formulari.

La reserva d’entrades ha quedat tancada. Si no disposeu d’entrada, podeu assistir diumenge al Poliorama i demanar-la. Podreu disposar d’entrada només si l’aforament de la sala ho permet.

Us animeu a venir al Poliorma i a cridar “que comenci, que comenci!”?

Compartiu les vostres imatges i experiències de la festa a través de les xarxes socials de Kacu Mensi: Facebook i Twitter amb el hashtag #kacumensi i #kacumensilespectacle.