L’Associació Kacu Mensi us convida a celebrar l’inici de la temporada de teatre infantil i familiar de Barcelona amb una gran festa al Parc d’Atraccions del Tibidabo. Amb el nom de “Kacu Mensi l’espectacle (nens i nenes al teatre!)”, la celebració es farà el proper dissabte 28 de setembre i oferirà multitud d’activitats gratuïtes per a les famílies.

La festa començarà a les 10 hores amb una xocolatada al Mirador del Parc d’Atraccions. Durant la jornada, que s’allargarà aproximadament fins les 13 hores, podreu gaudir de diversos espectacles d’animació que es realitzaran pel Camí del Cel. També descobrireu les programacions de teatre infantil i familiar de Barcelona per aquesta temporada, apropant-vos a les carpes d’informació dels diversos teatres.

A més, podreu fer un tast d’alguns dels espectacles programats i conèixer els seus protagonistes ja que s’aniran representant al llarg del matí a l’escenari principal. Aquest escenari acollirà també l’acte central de la festa que consistirà en el llançament a l’aire de diversos globus gegants on els nens i nenes hauran escrit els seus desitjos per aquesta temporada. Kacu Mensi farà volar els seus somnis per tal que es facin realitat.

També podreu participar en diversos tallers i en un “Càsting d’espectadors” obert a totes les famílies. Els que demostrin ser uns bons espectadors de teatre guanyaran entrades per veure alguns dels espectacles de teatre infantil i familiar programats aquesta temporada als teatres de Barcelona. Us animeu a venir al teatre i a cridar “que comenci, que comenci!”?

El val per la xocolatada el podreu recollir el mateix dia de la festa al Punt d’informació que hi haurà ubicat a la Cota 500 del Parc d’Atraccions del Tibidabo. Per dubtes ens podeu localitzar al telèfon 609 227 776 o al correu info@kacumensi.cat.