Un nou espectacle de contes s’ha afegit a la programació del FITKAM 2014. Es tracta de ‘Els contes de la Núria‘ de la Companyia Xino Xano I·lusions que ens sorprendrà el dissabte 24 de maig a la Sala Concòrdia (12 h). D’altra banda, la Sala Nadons passa a tenir una nova ubicació: la Sala 2 de la Polivalent, dins la zona de La Torreta.

L’espectacle ‘Els contes de la Núria’, recomanat per a nens de 3 a 6 anys, té com a protagonista la Núria, un titella al que li agrada molt explicar contes i jugar amb el públic. Barrejant un conte amb d’altres i cantant cançons farà ballar el cap dels nens i nenes i els farà passar-ho d’allò més bé.

Altrament, l’espectacle musical ‘L’Alicia en el País de les Meravelles‘ de la Companyia Catacrac, que estava programat per dissabte 24 de maig, s’ha hagut de cancel·lar per motius aliens a l’organització del FITKAM.

La Sala Nadons canvia d’ubicació i es trasllada a la Sala 2 de la Polivalent on es mostraran espectacles per a nens de 0 a 3 anys. El Casal d’Avis al costat de l’Ajuntament, que era l’espai previst inicialment, no acollirà cap espectacle.

Podeu consultar la programació i els espais per tal de seguir gaudint de la vintena d’espectacles previstos al FITKAM 2014.