El FITKAM ja és aquí. Aquest cap de setmana, 21 i 22 de maig de 2016, tornem a omplir Montmeló de teatre infantil i familiar. Podreu veure 26 espectacles infantils i familiars, que es mouen en gèneres tan diversos com el teatre sensorial, la màgia, el musical, el clown, les titelles, els concerts teatralitzats i els contacontes, entre d’altres.

En aquesta edició, comptem també amb tres estrenes: Fades i follets (Cia.Patawa), Musical de musicals (Cia. M&M) i Esfèric (Cia. Aboon Teatre). I inaugurem un nou espai d’exhibició: l’espai J, ubicat a la Sala Petita de la Polivalent. Anomenat també “Espai de la Paraula”, acollirà els espectacles de diversos narradors de l’Associació de Narradors i Narradores (ANIN).

A més, hem preparat un homenatge al rondallaire Cesc Serrat, en què es destacarà la seva llarga trajectòria dins del sector de les arts escèniques. L’acte comptarà amb la presència de l’artista i tindrà lloc el diumenge 22 de maig a la Sala Polivalent de la Torreta (16.30h), abans de l’inici de l’espectacle Granotes i gripaus i altres trifulgues de la Companyia Cesc Serrat.

Recordeu que heu de comprar les entrades al Punt d’Informació del FITKAM, ubicat a l’Ajuntament de Montmeló (Pça. de la Vila, 1). El preu de l’entrada al primer i al segon espectacle és de 2 euros. A partir del tercer espectacle, el preu de l’entrada és d’ 1 euro. Trobareu més informació sobre les entrades al nostre web.

I diumenge 22 de maig, no us perdeu el tradicional dinar popular als Jardins de La Torreta (14.30 hores). El preu del dinar és de 5€ per persona (inclou fideuà, amanida i pa). Els tiquets es poden comprar el diumenge 22 de maig al Punt d’Informació del FITKAM.

Podeu compartir amb nosaltres la vostra experiència al FITKAM a les xarxes socials amb les etiquetes #fitkam #fitkam2016 #kacumensi #teatrefamiliar