Qui som


Kacu Mensi és una associació que aglutina professionals de diferents àmbits del teatre infantil i familiar que treballen per la projecció, protecció i dinamització del sector.

Una associació formada per artistes, companyies, productores, distribuïdores i sales d’exhibició. Professionals que creen, promouen i defensen les arts escèniques per famílies, infants i joves.

Creada l’any 2010 amb la finalitat d’unir esforços entre els diversos agents del sector, l’associació es caracteritza per la diversitat dels seus membres, per la lluita constant per millorar la feina dels professionals i per ser un punt de referència i de treball per aquells que hi estan associats.

El nom de Kacu Mensi va ser escollit com a comú denominador de tots els agents dels espectacles per a públic infantil i familiar, el crit d’espera d’una platea abans de començar la funció. Que comenci! Que comenci!

Junta directiva


President:
Lluís Rovira
Secretaria:
Anna Arboix
Tresorera:
Jordi González
Vocals:
Ignasi Estigmann
Ricard Torrens
Laura Rubio

Responsable de la gestió:
Montse Ferrer

Objectius de Kacu Mensi


Punt de trobada

Crear un punt de trobada per a tots els professionals que treballen dins el sector dels espectacles infantils i familiars.

Creixement i repercussió

Impulsar el creixement i la millora del sector, aconseguint més repercussió dins les institucions i els mitjans de comunicació.

Organització òpitma

Treballar conjuntament amb tots els agents del sector per aconseguir que tot el procés d’organització de qualsevol esdeveniment es desenvolupi en condicions òptimes.

Realitat jurídica

Vetllar perquè les condicions legals (fiscals i laborals) reflecteixin la realitat i les necessitats del sector.

Actualitat del sector

Mantenir informat el col·lectiu sobre ajuts, novetats del mercat laboral, formació, etc.

Resolució de conflictes

Representar i donar suport als nostres associats davant de qualsevol conflicte amb entitats, ja siguin públiques o privades.