Estem molt contents de confirmar-vos que ja tenim aquí la quarta edició de la festa Kacu Mensi l’espectacle, per tal de celebrar l’inici de la temporada de teatre infantil i familiar de Barcelona 2016-17. La festa serà el proper diumenge 25 de setembre i tindrà lloc al Teatre Poliorama de Barcelona.

La jornada començarà a les 10 hores i oferirà diversos tallers i d’altres activitats gratuïtes per a les famílies. A les 12 hores es donarà inici a l’acte central de la festa on els assistents podran fer un tast d’alguns dels espectacles programats durant aquesta temporada als teatres de Barcelona.

L’entrada a la festa “Kacu Mensi l’espectacle” és gratuïta. Les famílies que vulguin assistir hauran de reservar les entrades de manera anticipada a través del formulari que trobareu a continuació.

El termini d’inscripció ha quedat tancat. Podeu apropar-vos demà diumenge al Teatre Poliorama i consultar a l’organització si queden places per accedir a la festa Kacu Mensi l’Espectacle 2016. Tingueu en compte les següents condicions:

  • Tindran accés prioritari les persones que s’hagin inscrit anteriorment i que presentin el seu mail de confirmació imprès.
  • L’entrada a la festa queda condicionada a l’aforament de la sala.

Si voleu ser els primers en saber la programació del teatre familiar a Barcelona, no us podeu perdre aquesta festa amb un munt de sorpreses. Hi esteu tots convidats!

Compartiu les vostres imatges i experiències de la festa a través de les xarxes socials de Kacu Mensi: Facebook i Twitter amb el hashtag #kacumensi i #kacumensilespectacle.

Ens veiem el 25 de setembre!!