Esteu preparats? Ja està en marxa la tercera edició del FITKAM, el Festival Infantil de Teatre Kacu Mensi a Montmeló que celebrarem el 30 i 31 de maig de 2015.

Durant el cap de setmana, podreu veure 28 espectacles infantils i familiars: màgia, teatre interactiu, musicals, clown, titelles, contacontes,… i moltes altres sorpreses. Entre les novetats d’aquesta edició, destaca la incorporació, per primera vegada, de dos espectacles dirigits al públic juvenil.

Si l’any passat el FITKAM va voler potenciar els espectacles per a nens de 0 a 3 anys, que es mantenen també enguany, ara vol posar èmfasi en les instal•lacions i oferirà tres propostes que agradaran a tots els públics.

Finalment, i com ja és tradicional en la oferta del FITKAM, es celebrarà un dinar popular el diumenge 31 de maig (14.30 hores). El preu del dinar serà de 3€ i podreu adquirir els tiquets durant tot el cap de setmana al Punt d’Informació que estarà ubicat a l’Ajuntament de Montmeló.

No us podeu perdre aquesta gran festa del teatre infantil i familiar, gratuïta i oberta tant a les famílies com als professionals del sector. Podeu consultar el programa d’espectacles aquí.